Card's Text

La Multi Ani!

Dragoste - La Multi Ani!

Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate decat cei deja in buchet. La Multi Ani!

De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La Multi Ani!

General

Iarasi este ziua ta?! Parca numai ce am sarbatorit-o acum o saptamana. Oricum, anii trec, dar tu ramai mereu tanar/tanara si sanatoas/sanatoasa. La Multi Ani!

Sus paharul si noroc! Astazi este sarbatoare, este ziua ta, o zi speciala, iar eu/noi iti dorim sa ai parte de multa dragoste, sanatate, fericire si numai bucurii. La Multi Ani!

Dragoste

Asa cum oceanul se arunca catre tarm, asa cum muntii se inalta catre cer, asa cum copilul mic are nevoie de mama asa am eu nevoie de tine mereu in viata mea. Tu esti soarele vietii mele, tu esti bucuria mea, tu esti tot ceea ce este mai bun pe lumea asta! Te iubesc!

Ieri, astazi si maine, doar tu esti in gandurile mele. Tu esti licarul de speranta, tu esti flacara dragostei si tu esti dorinta mea de a fi mai bun/a! Te iubesc!

Cerere in Casatorie

Ma iubeste - nu ma iubeste?! Asta ma intrebam atunci cand te-am cunoscut. Acum ma intreb: Cum o fiinta asa gingasa si plina de dragostea este asa de puternica, este un model pentru toti cei din jur? Tu ai adus in viata mea doar lucruri bune, ai reflectat bunatatea si dragostea ta in viata mea. Tu esti ingerul meu protector. Te rog da-mi o sansa sa devin eu cel ce te va proteja pe tine mereu, cel te va ocroti atunci cand soarele nu va lumina, te rog accepta sa fii sotia mea!

Aniversare

A mai trecut un an. Un an alaturi de tine este ca si o clipa. Acum de aniversarea noastra imi doresc sa opresc timpul in loc pentru a ma putea bucura de tot ceea ce esti tu pentru eternitate. Aniversare Fericita!

Sunt multe lucruri care sunt facute unul pentru altul. Voi sunteti o astfel de pereche, sunteti doua parti care se complementeaza perfect. Acum in pragul aniversarii vostre eu/noi va doresc/dorim multe bucurii, sanatate, iar anii care vin sa fie cel putin la fel de fericiti ca cei de pana acum! Aniversare fericita!